Laat gerust een berichtje achter, het zal dan zo snel mogelijk worden geplaatst. Dit formulier kan niet worden gebruikt voor het maken van een afspraak. Ga daarvoor naar 'contact'.

 

Hallo Daniëlle, 

Langs deze weg willen we je nogmaals hartelijk bedanken voor je hulp en het mooie afscheid wat we  aan Marco hebben kunnen geven.
Bedankt.

Groetjes, 
Christa en Walter 
Simonne en Willem
Corry en Theo

Al weer 4 jaar geleden dat jij je droom waarmaakte om een eigen bedrijf te beginnen. Dat het zo'n groot succes zou worden in zo'n korte tijd is waar iedereen van droomt. Met heel je hart schrijf je de levensverhalen van de overledenen. Jouw speciale aanpak, inleving, schrijverstalent, charisma en liefde voor mensen maken jou uniek.

De mond - tot mond reclame heeft zijn werk gedaan en een mooier compliment dan tevreden nabestaanden kun je niet krijgen. Maar... pas ook op jezelf en neem ook de tijd om van je priveleven te genieten samen met Rowan en Pien.

Heel veel liefs van je trotse ma xxx

Hallo Marienne en Danielle,

 

Langs deze onpersoonlijke weg wil ik jullie nogmaals bedanken voor de keurige manier waarop de uitvaart van Gerard is voorbereid en heeft plaatsgevonden. Tevens ook een bedankje m.b.t. de inzet van de overige werknemers van Dela.

 

Mede namens Annie en Annet.

Met vriendelijke groet en een fijn weekend.

 

Andre van den Hoogen

Beste mensen,

Ik wil heel graag een heel mega groot compliment geven aan de blonde dame die zo voortreffelijk voorging in de uitvaart van

Anke H*n, in de Azijn fabriek te Den Bosch.

Ik heb haar ook mogen horen spreken op de uitvaart van Jan L*t op in het crematorium in Eindhoven. 

Ze is ongelofelijk fantastisch in het kiezen van de juiste woorden om vorm te geven aan gevoelens zonder iemand zich verplicht te laten voelen en direct, to the point zoals het is, zonder iemand te kwetsen. 
Ze is een woordentovenaar, ze spreekt helende woorden die de nabestaanden troost geven. En dat zonder de aandacht op zichzelf te leggen, maar juist de verbinding te maken tussen de aanwezigen! Ongelofelijk knap! Het geeft ook aan dat ze ongelofelijk goed kan luisteren naar de ander! Echt fantastisch! 

Ik wilde het haar vandaag persoonlijk zeggen, maar ze was perfect in haar rol, dus wilde ik haar zeker niet storen, daarom geef ik het nu zo door, in de hoop dat jullie dit compliment kunnen delen. 

Hartelijke Groeten,
Constance

Hoi Daniëlle, We krijgen van alle kanten nog steeds complimenten dat jij de dienst zo mooi verwoord hebt... nogmaals dankjewel...

groetjes Roy, Bianca en Geert

Hallo Daniëlle, 

vanmiddag ben ik bij het afscheid van Angelique J*n geweest.

Jij was voorganger bij het afscheid. Ik wil je complimenteren met de manier waarop je het afscheid vorm hebt gegeven. 

Prachtig vertellend, met respect voor iedereen, geen poeha, in een woord: geweldig. 

Dankjewel en ga zo door.

Groetjes,

Gert Linders

Dag Danielle,

 

Heel erg bedankt voor je belangrijke bijdrage aan het afscheid van m'n moeder. Het was precies wat we ervan gehoopt hadden en zonder jou was dit niet gelukt.

 

De ceremonie zat goed in elkaar en de manier waarop je het verhaal bracht, kwam erg rustig en professioneel over, complimenten daarvoor. Ook de drie presentaties waren qua muziek en beelden goed op elkaar afgestemd.

 

Nogmaals bedankt,

ook namens m'n vader, Wendy, Jorg en de kinderen.

 

Groet,

Jelger

Beste Daniëlle,

 

Wij willen je als familie van Willie v-d Heijden, nogmaals hartelijk bedanken voor je fijne begeleiding voor en tijdens de uitvaart. 

Wij hebben het allen als zeer prettig ervaren, en ook van de aanwezigen alleen maar positieve berichten gehoord.

Dit bijzondere afscheid is mede door jou warmte, professionaliteit en menselijkheid zo mooi geworden.

 

Onze dank daarvoor.

 

Met vriendelijke groet,

Anja Oppers

Hoi lieve Daniëlle, wat heb je de dienst goed gedaan vandaag.

Zo mooi om te horen dat mens en zo positief over je spreken.
Het is je roeping . Je spreekt vanuit de familie en dat maakt het heel natuurlijk. Je bent een topper 

Hoi Daniëlle,  

Dank je wel voor het mooie afscheid. We krijgen veel complimenten over hoe jij het afscheid hebt vorm geven. 

 

Lieve groetjes Ton

Beste Danielle, nogmaals hartelijk bedankt voor alles wat jij voor ons gedaan hebt. Iedereen sprak er lovend over. Mede dankzij jou kunnen wij op een mooi afscheid van onze moeder terugkijken.

 

Groet, Kitty, Annette en Rob Soetens

Danielle,

 

Graag wil ik je bedanken voor de wijze waarop je het geheel hebt verzorgd.Kijk met voldaan gevoel terug op het afscheid van mijn broer. Nogmaals mijn diepe waardering en complimenten,

Theo Vlemmings