top of page
Achtergrond 1_edited.jpg
TOP PAGE 4
Achtergrond 4-3.png
GASTENBOEK

Anja (uitvaartverzorger) en Danielle,

 

Gisteren hebben we afscheid genomen van onze moeder.

In het traject daarvoor en tijdens de ceremonie hebben we begeleiding van jullie beide gekregen.

 

Gisterenmiddag hebben wij, de gehele familie, onder het genot van een drankje, (zoals ons moeder wilde), alles nog eens even doorgenomen. Wij, als familie, waren het er unaniem over eens dat de begeleiding van jullie beide, ons erg geholpen heeft om het goed te volbrengen.

 

De contacten, die via mij liepen, zijn altijd vlekkeloos verlopen, en ook was er steeds interesse vanuit het menselijk oogpunt gezien.

Ook was het geen probleem toen ik op het laatst toch nog even iets wilde veranderen.

 

De ceremonie was zeer mooi, en de verhalen werden met de juiste intentie verteld. Wij waren zeer geroerd door de inleiding die Danielle zo mooi gedaan heeft.

 

Aanwezige mensen, die mijn moeder niet zo goed kende, kregen daardoor een completer beeld van hoe zij was. Ook de wijze hoe jij mijn verhaal vertelde Danielle, heeft diepe indruk bij de mensen achtergelaten.

 

Dankzij jullie beide, heeft deze zwarte dag toch nog een gouden randje gekregen, en zullen wij altijd met een goed gevoel terug kunnen kijken op die dag.

 

Nogmaals hartelijk dank, namens ons allemaal,

Luc, Conny, Dick en Monique de Vries

Hallo Danielle,
Wij willen je nog een keer extra bedanken voor de mooie dienst die we hebben gehad bij het afscheid van mijn vader en schoonvader Dhr. Willemse. We hebben hele fijne complimenten gehad van familie, vrienden en verdere aanwezigen dat de dienst heel mooi was.
 

Met vriendelijke groeten, Peter en Netty Willemse

Hoi Danielle,

Graag wil ik je nog even doorgeven dat ik ontzettend veel positieve reacties heb ontvangen over de uitvaart, en hoe mooi jij het hebt gedaan.

 

Nogmaals bedankt! Groetjes, Lia.

Goedemorgen Daniëlle,

Hierbij wil ik je nog even hartelijk bedanken voor het leiden van de mooie afscheidsdienst gisteren van mijn lieve vriendin Marlies Voss. Je mooi woorden gesproken en haar kleinkinderen er zo bij betrekken.  Mijn complimenten. Verder wens ik je veel succes in je mooie werk en het allerbeste voor de toekomst.

 

Hartelijke groetjes, Anneke van de Kerkhof.

Beste Patricia en Daniëlle,

Nogmaals heel veel dank voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan in de afgelopen week. Ondanks de chaotische voor-

bereidingen onze kant, is het een mooie dienst geweest voor ons zusje Elly, en hebben we de middag met de naaste familie kunnen afsluiten met een toast. Van alle kanten krijgen we complimenten over de persoonlijke manier van afscheid nemen en de locatie en was men vol lof over de voordrachten door Daniëlle.

 

Hartelijke groet, Marja

Beste Danielle,

We hebben tijdens het samenzijn in Cocody veel reacties ontvangen zoals: mooie teksten, veel herkenning en rust tijdens de gehele ceremonie (geen gevoel van haast). Bij deze geven we graag de complimenten door aan jou. Met jouw hulp hebben we mam op een hele passende manier kunnen herdenken.

Namens Henry, Joyce en mijzelf: hartelijk dank!

 

We wensen je veel succes met je bijzondere job en je privé leven.

 

Met vriendelijke groeten, Grace Celik

Ik heb van veel mensen complimentjes gekregen over de "dienst".

Ik wil je hiervoor nogmaals bedanken.

Met vriendelijke groet, Ton

Danielle,
Nogmaals bedankt voor het netjes regelen van de dienst op 25 april van onze pa (Cees Schoofs) uit Bladel. 
Zoals ik misschien wel verteld heb ben ik freelance correspondent bij de Uitstraling editie Reusel de Mierden. Tevens ben ik ook columnist voor dit tweewekelijks verschijnend blad. De column van week 19 wil ik je eigenlijk niet onthouden en zodoende stuur ik hem ook naar jou in de bijlage.

Ook wil ik even de complimenten overdragen die wij nadien kregen van de aanwezigen over je inbreng tijdens de dienst. Dit mag ook weleens gezegd worden.

Groetjes, Arie Schoofs – Reusel

Heel veel dank voor de bijzondere manier waarop je de crematie van Peter Jan hebt geleid. 

Lieve groeten, Anne-Mie.

Hallo Danielle,
Ik wil je nogmaals danken voor jouw begeleiding bij het afscheid van Hildy. Ik heb vandaag van verschillende aanwezigen gehoord dat ze de wijze waarop jij het woord voerde, de toon, stem, tempo erg mooi vonden. Het was een bijzonder afscheid.

Groet, Alex

Hoi Danielle, 
Nogmaals bedankt voor de mooie dienst. Natuurlijk hebben we er zelf ook een aandeel in gehad, maar dankzij jou is het heel mooi geworden. Heb van veel mensen gehoord dat ze het zo mooi vonden.
 
Groet, Jacqueline

Beste Danielle, 
Namens mij en de rest van de familie nogmaals hartelijk dank voor de hele goede begeleiding. We hebben een heel fijn afscheid gehad en zijn zeer tevreden over het gehele verloop. Erg fijn dat je ons hier mee geholpen hebt.
 
Met vriendelijke groet, Gert-Jan van Hoof

Dag Danielle,
Ik ben de tekst nog een keer aan het lezen en wil toch nog even laten weten dat het heel mooi is gedaan. Ook de reacties om ons heen waren heel positief.

Groetjes, Jetty

Lieve Danielle,
We willen je bij deze  nog een keer hartelijk bedanken voor de fijne dienst die jij voor Jan in elkaar hebt gezet. We hebben veel complimenten gehad ook naar jou toe. Mensen zeiden dat het gewoon helemaal klopte en het luchtig maar toch emotioneel was en dat Jan helemaal neer gezet is hoe hij was. Men vroeg zich zelfs af of je een goede bekende van ons was en dat is voor jou wel een mooi compliment. Het is voor ons in ieder geval een hele mooie en emotionele afsluiting geweest waar we met een goed gevoel op terug kijken.

Groetjes, Wilma, Marieke, Wendy en Loes, schoonzonen en kleinkinderen

IMG_195210839A7A-1.jpeg
bottom of page