top of page
Achtergrond 1_edited.jpg
TOP PAGE 4
Achtergrond 4-3_edited.jpg
GASTENBOEK

Hey Danielle, 
het weekend is weer voorbij en iedereen hier is weer naar school of aan het werk. Voor mij een moment van rust. Terugkijkend op afgelopen week krijg ik de behoefte om jou nog even een bericht te sturen. Het was mede dankzij jou een prachtig afscheid. Fijn om hierop terug te kunnen kijken. Ik weet zeker dat ik namens ons allemaal spreek. Je was heel fijn gezelschap en je hebt het echt heel mooi gedaan. Samen met Marieke hebben jullie ons een hoop zorgen uit handen genomen. Wie weet zien we elkaar weer eens ergens. Liefst wel in een andere setting of over heel, heel veel jaren.

Super bedankt!  

Namens ons allemaal. 
Groetjes Diana

Daniëlle, 
Langs deze weg wil ik je namens mijn broer en zusjes een compliment geven over het mooie afscheid dat jij afgelopen zaterdag hebt neergezet. Wij mochten veel complimenten ontvangen over dit afscheid. Wij willen jou deelgenoot maken van die complimenten want het was jij die de aangedragen informatie verwerkte in een mooi en begrijpend verhaal. Wij zijn dan ook van mening dat heel veel lof jou toe komt. Wat mensen aansprak was de inleiding, over jong zijn en ouder worden, het woord 'afasie' werd goed uitgelegd, haar stopwoordjes werden mooi verwerkt en aan aangehaald, wij als kinderen werden allemaal benoemd, haar kleinkinderen etc. etc.

Mooi ingepland het niet ingeplande gedicht van haar zus, de muziek, de foto’s, jouw ontspannen manier en het luchtig overbrengen van de door ons aangeleverde verhalen, het is een raar woord in deze, maar het was geslaagd.
 
Hartelijk dank en nog heel veel succes in je werk.

 
Met vriendelijke groet, 
Gerrie van Ganzenwinkel
Petra van Duppen
Johan van Lierop
Diana van Lierop           
Hennie van den Berg

Dank je wel Danielle. 
We zijn nog aan het nagenieten en bijkomen van het prachtige afscheid van gisteren. Ongelooflijk blij met hoe het gelopen is. Ook al was het zeker niet het afscheid wat ons moeder gewild had, weet zeker dat ze enorm trots op ons zou zijn geweest. Ontzettend veel complimenten gekregen ook. Ook enorm positieve reacties op jouw 'optreden'. Verschillende malen de vraag 'ken haar niet, hoe is zij met jullie verwant?' Men dacht dat je bij de familie hoorde. Zo voelde het gisteren ook zeker. Heel knap wat je hebt gedaan. 
Heel veel succes en plezier met het mooie werk dat je doet. 


Hartelijke groet,
Anja Latour

Dag Danielle,
het is heel troostend om goed afscheid te kunnen nemen. Heel erg bedankt voor je bijdrage aan de afscheidsbijeenkomst van ons moeder. Heel knap zoals je in zo korte tijd wist wat voor vlees je in de kuip had en begreep wat we nodig hadden. Je professionaliteit, je rust, de traan afgewisseld met de lach in je verhaal, het ontzorgen, je flexibiliteit: geen vraag van onze kant was te dol, je paste het gewoon nog even snel aan. Mooi dat je begrijpt dat het op zo'n afscheid soms om kleine details gaat, die op dat moment enorm belangrijk zijn voor de familie. Veel complimenten gekregen over de mooie en waardige manier waarop we het afscheid hebben vorm gegeven en jouw begeleiding (en die van Theo!) daarbij. Helemaal top! 


Hartelijke groet.

Goedemorgen Danielle, 
Wij wilden jou nog bedanken voor de fijne gesprekken en mooie afscheid van Gerrit. We hebben veel complimenten gehad voor de afscheidsdienst en vooral hoe mooi jij het hebt gedaan. 
Nogmaals dank daarvoor.
 
Met vriendelijke groet,
Romy en Jolanda Stevens.

Beste Danielle,Wij Willen je heel erg hartelijk bedanken dat je een voor ons zo bijzonder mooie afscheid van heb gemaakt super gedaan.

 

Bedankt, 
groeten van Anja en Carola en de rest.

Hoi Danielle,
Met dit mailtje willen wij nogmaals graag onze dank uitspreken voor je hulp en steun rondom de uitvaart van Henk. We kijken er met een tevreden gevoel op terug en dat hebben we voor een groot deel aan jouw inspanningen te danken. We hebben ook veel complimenten gehad, wat ons goed deed en doet.

Een fijn weekend, groeten, ook namens Ria, Mark, Aron, Daphny en de kids, Nathalie Hardiek

Hallo Danielle,
Na een weekje bijkomen van alle emoties, willen we jou hartelijk bedanken voor het mooie afscheid van Annie. We hebben echt van iedereen complimenten gekregen. Opmerkingen zoals; Nog nooit zo'n warm afscheid gehoord en gezien en waar kende jouw moeder die vrouw van. Knap hoe alles werd verwoord! De foto's, de teksten, alles sloot naadloos op elkaar aan. Een mooier compliment kun je volgens ons niet krijgen. 
Indien nodig zullen we jou zeker aanbevelen.

Met vriendelijke groet,
Fam. Savelkoels

Beste Danielle,

Ik wil je nogmaals bedanken voor alles wat je voor ons gedaan hebt. We zijn erg tevreden en je hebt ons pap neergezet zoals hij was.

We hebben veel mensen gehoord die erg positief waren over de manier waarop jij vertelde over ons pap. Dat wilden we je nog even laten weten.

Dankjewel!

Lieve groet,

Irene van den Einden, Jolie en Erik

Lieve Daniëlle, 
vooral namens mijn moeder, maar ook namens Joep, Jasper en Remco, heel erg bedankt voor de goede begeleiding en alle mooie woorden gisteren tijdens de uitvaart van mijn vader! En niet in de laatste plaats natuurlijk een heel groot dank je wel voor alles van mijzelf!

Lieve groetjes,
Karin

Hoi Danielle,
Middels deze mail wil ik en de rest van de familie jou bedanken voor de zeer mooie uitvaart van mijn vader.
Je hebt precies verwoord wat wij jou verteld hebben over hem, en dat voor een volle zaal op een manier zoals wij het gewenst hebben.
Hopelijk duurt het nog lang voordat wij weer van jouw diensten gebruik willen maken... als je begrijpt wat ik bedoel.

Met vriendelijke groet,
Marc Cox

Hallo beste Danielle,
Namens Anne-Marie, ik, Tony en heel onze familie wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor al je inzet, vriendelijkheid harde werk en ontzettende goeie band die wij afgelopen week samen met jou hebben ervaren bij het regelen van de afscheidsdienst van Cor Peters.
Ik heb vandaag samen met mijn vrouw Riet de hele dienst nog 2x bekeken en ben nog steeds ontroerd en heel dankbaar dat je er zoiets moois van hebt gemaakt. We hebben ook ontzettend veel complimenten gehad van familieleden en vrienden en aanwezigen...

Ik vond het heel prettig om dit samen met jou te mogen doen.

 

Heel veel groeten en nogmaals dankjewel van

Tony, Anne-Marie en familie.Tony en Riet Peters

Lieve Danielle,
door de hectiek en het verdriet ben ik je vergeten te bedanken voor de hele hele mooie ceremonie die jij voor man hebt gemaakt. 
Dank je wel en je mag heel trots zijn voor wat je in ieder geval voor mij hebt betekend, dank je wel.

Hi Danielle, 
Ik wil je bedanken voor het mooie afscheid van Christien vandaag.

Een bijzonder talent als je door alle emoties en verhalen in staat bent een waardevol, maar zo neutraal als mogelijk afscheid weet te componeren. Voor "mijn" Christien in het bijzonder van onschatbare waarde en derhalve voor mij!

Enorm bedankt!
Fred

Hoi Danielle,

Wij willen jou nogmaals graag bedanken voor jouw ondersteuning en het verzorgen van een mooie dienst. Het doet nog pijn, maar wij kijken mede dankzij jou terug om een mooie uitvaart zoals mijn vader gewild zou hebben.

 

Groetjes,

Mandy Mommers

bottom of page