top of page
Achtergrond 1_edited.jpg
TOP PAGE 4
Achtergrond 4-3.png
GASTENBOEK

Beste Daniëlle,
Mijn moeder en wij kijken terug op een prachtig afscheid van mijn vader, vooral ook dankzij jou. Ik besef me nu pas hoe zo’n afscheid troost kan bieden.

Hartelijk dank daarvoor!

Met vriendelijke groet, 
Mariël de Vries

Hallo Danielle,
nu alle rust weer aan het terugkeren is, wil ik je heel hartelijk danken voor je steun en hulp die je ons gegeven hebt tijdens en bij de voorbereiding van het afscheid van mijn schoonvader. Wij kunnen terugkijken op een mooi en waardevol afscheid. Dit hadden we niet kunnen doen als wij je steun en hulp niet hadden gehad.
Hartelijk dank daarvoor.

Groetjes,
Frans en Bernie Adelaars

Goedemorgen Daniëlle,
ik wil je nogmaals heel hartelijk bedanken voor jouw aandeel in het afscheid van mijn Papa. Samen met Ruud heb je veel zorgen uit onze handen genomen en jullie hebben een passend afscheid verzorgd. Ondanks al mijn verdriet gisteren weet ik zeker dat later het mooie en niet het verdrietige zal overheersen in mijn gedachte aan het fysieke afscheid van mijn Papa.

Met vriendelijke groet,
Gerard Blom.

Daniëlle, ik wil je nog heel erg bedanken, wat heb je het mooi gedaan gisteren. Het heeft ons goed gedaan.

 

Hartelijk dank. Miriam.

Nogmaals super bedankt voor de toespraak en alles er omheen!

Ik vond ook dat je het supermooi had gemaakt met het liedje halleluja en het filmpje van oma! Heel bijzonder!

Ik kijk terug op een heel mooi afscheid en daar ben ik je heel dankbaar voor!

 

gr Susan

Hoi Danielle,

 

bedankt ik vond het een mooi afscheid. Je hebt het heel mooi in elkaar gezet en zeker mooi gebracht

Hoi Danielle,

 

Wil je bij deze nogmaals hartelijk danken voor het hele mooie warme afscheid van ons mam Diny Kwaspen. Ze zou gezegd hebben het was GEWELDIG  en als ze een cijfer zou moeten geven zou t zeker een 10 zijn! Heb er zelf ook een fijn gevoel bij.

 

Dank je wel.

Liefs Marianne

Hoi Daniëlle,

 

Nog hartelijk bedankt voor een héél mooi afscheid van ons pa, we hebben alleen maar positieve reacties gehad dus je hebt het erg goed gedaan, dank je. Nogmaals bedankt.

 

Mvg Ruud

Hey Danielle,

 

we willen je nog heel graag bedanken voor hoe mooi je papa's uitvaart hebt geleid, dankjewel!

 

Jeannette

Hoi Daniëlle,

 

Bedankt voor je bijdrage aan het afscheid van onze vader, man en opa. Wij, maar ook de aanwezigen hebben de dienst als heel fijn en kenmerkend voor Roel ervaren. Je hebt hem op de juiste wijze neer kunnen zetten waardoor dit een steun is geweest in de moeilijke tijd.

 

Nogmaals dank.

 

Met vriendelijke groet,

Rob van Woudenberg

Hallo Daniëlle, 

 

nogmaals bedankt voor de super mooie dienst die je voor ons mam  verzorgt hebt. We hebben alléén maar mooie reacties gehad.

Hetty, Leon en Angelique

Hoi Daniëlle,

 

Ik wil je nogmaals bedanken voor de prachtige afscheidsdienst van mijn lieve man Braulio Roncero d.d. 03-08-2018 in het crematorium in Uden. Dankzij u hadden we na het gesprek én direct na de afscheidsdienst een goed gevoel, op een waardige lieve manier hebt u een en ander verteld over mijn man. Van andere die mij wel kennen maar mijn man niet kreeg ik te horen ‘wat een mooie afscheidsdienst, we kende je man niet maar nu wel een beetje’

Mijn zoon is slechthorend dus heeft hij niet alles verstaan maar dankzij de tekst die we van u mee kregen heeft hij het (iets later) toch allemaal begrepen.

 

Afgelopen week is de moeder van mijn buurvrouw overleden en de buurvrouw wilde u ook graag voor de afscheidsdienst, helaas kon dit niet maar het wil wel wat over u zeggen!

 

Bedankt en groetjes van mij, mijn dochter Chantal en haar man Lesley en mijn zoon Maikel.

 

Mieke Roncero – van den Hoogen

02C39389-2D8F-43E7-ADCF-673C649878B2.JPG
bottom of page