top of page
Achtergrond 1_edited.jpg
TOP PAGE 4
Achtergrond 4-3.png
GASTENBOEK

Beste Danielle, 

Graag willen wij je nogmaals dank zeggen voor de mooie "uitvoering" van de crematieplechtigheid van onze moeder. Het was precies zo zoals ze het gewild zou hebben. Zonder poespas en met veel warme woorden en blijk van liefde en genegenheid. Jou tips, verhaal maar vooral jou persoonlijkheid heeft daar mede aan bijgedragen.

We kijken er met een "mooi en goed" gevoel op terug.

Met vriendelijke groet,

Ria, Jan en Ingrid Loots

Hoi Danielle,  Heel hartelijk bedankt voor de mooie dienst. Precies  zoals ons mam was.Zoveel complimenten gehad, geeft ons ook het gevoel dat we het goed hebben afgesloten. Fijne feestdagen een een geweldig 2017 !

 

Groetjes van Antoinet en Leo

Marieke en Danielle,

Graag willen wij jullie bedanken voor het mooie afscheid dat jullie mogelijk hebben gemaakt.


Ellie, Christel, Ton Ellis en Robert

Hoi Danielle,

Wij willen jou nog super bedanken voor de mooie afscheidsdienst voor mijn moeder mia schepers. Wat ben jij goed in je vak zeg.

We hebben zoveel complimenten gekregen. En het belangrijkste van alles het was ook echt zoals mijn moeder was en gewild zou hebben. 

SUPER BEDANKT!

Groetjes van ons allemaal,


Linda Martens

Hoi Danielle,

ik wil jou even bedanken namens de hele familie want we vonden het erg mooi en het zat allemaal heel mooi in elkaar en liep goed over. Ook de volgorde van de foto's was top. Heel erg bedankt en wie weet tot ziens een keer in de toekomst.

 

Fam. Van de Camp

Beste Dela,

Ik wil graag mijn dank uitbrengen voor de mooie en indrukwekkende crematie van mijn echtgenote Miranda Ceelen – Houtkamp. Ik had geen uitvaartverzekering, maar toch de keuze gemaakt voor Dela omdat ik in het verleden ook al met Dela had gewerkt en er positief op terug keek. Toen ook de uitvaartverzorger Theo van der Heijden bij mij kwam had ik al gelijk een klik met hem. Rustig en kalm, maar ook zakelijk heeft hij mij (ons) verteld wat de mogelijkheden waren omtrent de crematie. Ook heeft hij geregeld dat Danielle van Elst de crematie ging begeleiden. Na een paar uurtjes praten en vertellen met Danielle is ze weer vertrokken met vele aantekeningen. Een paar dagen later de tekst die Danielle had geschreven voor de dienst, zo prachtig alsof Danielle mijn vrouw Miranda al 30 jaar kende echt geweldig. Het was een drukke crematie maar alles liep op rolletjes. Dela, maar vooral Theo en Danielle bedankt. Ik kan terugkijken op een mooi afscheid van mijn Miranda. Met vriendelijke en ook verdrietige groeten,

 

Willy Ceelen

Goedemorgen Danielle, ik wil je nogmaals hartelijk danken voor de perfecte uitvaartvan ons mama. We hebben veel complimenten gekregen over de dienst en over de manier zoals jij het gedaan hebt. Dit doet ons allemaal goed om het een mooi plaatsje te geven.

Dank je. Met vriendelijke groet, namens de familie, 

 

Jose Bartels-Weekers

Beste Daniëlle,

we kijken vol dankbaarheid terug op een heel bijzonder en mooi afscheid. Mede voor een groot deel te danken aan jou. Super bedankt, wens je veel succes met dit mooie werk en het allerbeste.


Annie Weekers

Beste Danielle,

Namens de hele familie, nogmaals bedankt voor jouw hulp en de mooie uitvaart dienst voor mijn vader. We hebben het zeer gewaardeerd.

Robert Nuij

Daniëlle,

Namens de familie wil ik je heel hartelijk bedanken voor de fijne en hartverwarmende manier waarop je de afscheidsdienst van onze moeder, oma en omi hebt geleid. Wij hebben het als heel fijn ervaren.

Met vriendelijke groet,

Hans Jereskes

Nog heel erg bedankt voor alle goede zorg en je mooi verhaal,

Francois de Laat

Dag Danielle,

Dacht eerst je even te bellen, maar jij bent zelf meer van het papier,
Ik heb niet zo mooi handschrift als Marion dus zodoende zit ik nu achter mijn scherm. 
Jeetje waar moet ik beginnen, wat een achtbaan waar je in terecht komt. Ik ben ten eerste erg blij dat Theo jou uitkoos om dit samen met mij te mogen doen.


Bij mij thuis, had ik het gevoel dat je mij aan het "lezen was " en dat gevoel kwam ook uit toen ik het draaiboek en de tekst las, had de eerste keer dat ik het las er nog wel een klein beetje moeite met de tekst, maar hoe meer dat ik het las, hoe beter het werd. Maar het werd nog beter toen je het afscheid voorging, dat had je me ook verteld. De intro was prachtig, alsof je begint met een boek wat je uitkiest in de bibliotheek. Onze blikken hebben ons meerdere malen gekruist en je zag mijn lach. Ook de rest en de opbouw van het hele verhaal, erg mooi, erg persoonlijk, heb veel complimenten over jou gekregen.

Het allermooiste wat ik na de dienst hoorde was: goh, dat wisten we allemaal niet van Marion. Jammer dat we haar niet gekend hebben op die manier. Met die reacties was ik erg blij, deed me goed, en was een bevestiging van jou mooie voordracht. Ik wilde ook zo graag toch trots zijn op mijn meisje, en dat laten zien ondanks al die problemen 

die haar zijn overkomen. Lieve Danielle, dank je voor deze laatste dag met mijn lieve Marion. Zal dit niet vergeten. Misschien hoor of zie ik je nog een keer, zou fijn zijn,

Lieve oprechte groet,


Will Louwers

bottom of page