top of page
Achtergrond 1_edited.jpg
TOP PAGE 4
Achtergrond 4-3_edited.jpg
GASTENBOEK

Hallo Danielle,

 

Namens ons ma en mijn broer wil ik bedanken voor de mooie dienst vrijdag. Je hebt het leven van ons pap mooi verwoord en samen laten gaan met muziek en foto’s. De reacties waren dan ook alleen maar positief.

 

Menigeen heeft ons aangesproken op manier waarop je over hem verteld hebt. Zo was hij, en zo blijven we hem herinneren.

 

Het is een dag geweest waar we met traan, maar ook met een dikke glimlach een terug denken. Ons pap heeft op zijn manier nog een stempel gedrukt op de deze dag. Toen we ons ma thuis gingen ophalen stond er een wagen van KPN voor de deur… Ons pa had het de laatste maanden altijd koud, vrijdag was het 37 graden…

 

Kortom het was een mooie dag.

 

Nogmaals dank voor wat je voor ons gedaan hebt, voor de tekst en de PowerPoint presentatie.

  

Groeten,

 

Sonja

Danielle, 

Heel hartelijk bedankt voor het doorsturen. Ik heb de tekst al doorgestuurd naar tante Hennie in Amerika zodat ze er op afstand toch een beetje bij kan zijn.

Iedereen die ik gesproken heb vond het een mooie dienst. 

Maar het belangrijkste is dat wij als naasten het heel mooi vonden en ook zo als wij het voor ogen hadden. Bedankt namens ons allemaal je had er iets moois van gemaakt !

Groetjes Francoise

Hoi Daniëlle,

 

Langs deze weg nogmaals hartelijk dank voor de geweldige verzorging van de uitvaart van ons mam. Wij kijken er met een heel goed gevoel op terug.

 

Hartelijke groet, John

Lieve Daniëlle,

Wat was het een prachtige dienst! We willen je heel hartelijk bedanken voor alle energie die je er in hebt gestoken! Het was zichtbaar en voelbaar dat je erg je best hebt gedaan om het een mooie dienst te laten zijn! Onze dank is dan ook heel groot! Namens Frans, John, Frank, mijzelf en onze kinderen heel erg bedankt!

 

Jij en de Dela-collega’s heel hartelijk dank voor het mooie afscheid van ons vader. Mooi, uitbundig, goede begeleiding en ietwat lange tijd handjes schudden. 


Bedank alle collega’s namens mijn moeder, broer en mij. 

Frank

Goedemorgen Daniëlle,

 

Bedankt voor de mooie uitvaart, je hebt het precies gedaan zoals wij het wilden.

 

Dank je wel.

 

Christel en Joyce Kersten

Dag Danielle,

Graag wil ik je, ook namens de rest van de familie, bedanken voor je bijdrage en de ondersteuning van de organisatie voor de herdenkingsdienst voor onze moeder. We kunnen, mede door jouw bijdrage, terug kijken op een viering die recht deed aan hoe mijn moeder was…en waar ze, ook al was ze wars van dergelijke ceremonies, trots op zou zijn geweest.

Nogmaals bedankt voor je bijdrage…

Met vriendelijke groeten,
Toine, Hans en Wout Hertogs

Hoi Daniëlle, 

Het afscheid van Loes was erg mooi en willen jou bedanken voor jouw aandeel hierin. We hebben je begeleiding heel prettig gevonden.

 

Groetjes,

Janny en Marianne

Hallo, Daniëlle

 

Ik wil je heel graag, ook namens mijn broers en zus, heel hartelijk bedanken voor het verzorgen van de mooie afscheidsdienst van onze broer. Wij zijn allemaal lovend over de warme  en liefdevolle toespraken die jij hebt gedaan. Nogmaals dank.

 

Liefs,

Ricky Wilbers

Beste Danielle,

 

Bedankt voor de lieve voordracht van de levensloop van onze pa, schoonvader en opa en voor de fijne samenwerking.

Wij en onze gasten zijn vol lof over hoeveel je kunt vertellen in zo'n korte tijd.

 

BEDANKT!!!

Ad Touw

Danielle,

niets dan lof over de dienst! Bedankt voor alles!

 

Groet,

Stef

bottom of page