top of page
Achtergrond 1_edited.jpg
TOP PAGE 4
Achtergrond 4-3_edited.jpg
GASTENBOEK

MOOI WAS HET!

Lieve Daniëlle,

Wat vonden wij het een prachtige dienst... we zijn heel blij met hoe jij het allemaal vorm en inhoud hebt gegeven! Dus zeer dankbaar zijn we hier met zijn allen. Het regende complimenten voor ons allemaal, maar ook voor jou. Voor Joke was het ook geweldig. Zij wil jou persoonlijk nog wel een keer bedanken, of telefonisch.

 

Veel liefs alvast van de familie en namens Joke,

Karin van Gent

Lieve Daniëlle,

 

BEDANKT, we hebben mede dankzij jou op een hele fijne manier afscheid mogen nemen van Peter. Wat waren jouw woorden mooi, warm en intens! Alsof je Peter al jaren kende...

Vele mensen met ons hebben dit enorm gewaardeerd. 

Wat ben je een mooi lief mens!!! ❤ We zijn echt heel dankbaar dat jij dit voor ons hebt gedaan!! Zo waardevol...

 

Veel lieve groeten,

Lenie, Diek, Kiki, Ed en Hilke 😚

Hallo Danielle

Namens heel de familie en aanwezige willen we je hartelijk danken voor de mooi lieve woorden en tekst tijdens het afscheid van ons moeder en dat we allemaal zeer tevreden zijn.

Groetjes en Bedankt

Fam. Thomas

Goedemorgen Daniëlle,

 

Ik wil je nogmaals bedanken voor de uitzonderlijk goede begeleiding van de dienst van mijn moeder. Velen die bij de koffietafel aanwezig waren maakten melding van het feit dat ze jou zo goed vonden.

Wat vooral werd gezegd was dat je overkwam als een warme persoonlijkheid en zo ook de dienst hebt begeleid. Ik vond het zinvol om deze terugkoppeling aan je te geven. Ga vooral zo door!

 

Met vriendelijke groet,

Ingrid Alferink

Hallo Daniëlle,

 

bij deze wil ik je nogmaals bedanken namens ons allemaal.

We hebben het allemaal als een heel mooi afscheid ervaren.

De tekst die je geschreven hebt en de manier waarop je het bracht, deed volledig recht aan de geweldige vrouw die mijn moeder was.

De sfeer was erg goed, precies zoals mijn moeder het had gewild (het liedje van Robert Long was een schot in de roos!). We hebben na de dienst alleen maar positieve reacties en complimenten gehad.

Dit mooie afscheid zal ons zeker helpen om de draad van ons leven weer op te pakken. 

 

Groeten namens de familie,

 

Ruud Schalken

Dag Daniëlle,

 

Inmiddels is het al weer bijna zeven uur en ligt de afscheidsceremonie van pa zo’n zeven uur achter ons. Thuisgekomen direct in een soepele outfit gestoken en nog'n klusje gedaan om de gedachten te verzeten. Aansluitend de Weber opgestart en met het gezin van een rib-eye steak genoten en de dag nog eens laten passeren. Het is voor ons als gezin overduidelijk dat jij vandaag een geweldig mooie uitvaart hebt neergezet. Het verhaal klopte als een zwerende vinger en de intonatie was perfect. Louter positieve geluiden tijdens het rouwbeklag gehoord! Complete herkenning. In een woord: perfect! Els, Thomas, Anneloes en ik danken jou hiervoor zeer hartelijk. Je hebt het duidelijk in de vingers, je bent hier geknipt voor.

 

Hartelijke groeten en all the best for the future (vier het leven!), ook namens Els, Thomas en Anneloes,

 

Anthony

bottom of page