Zielen in Gedachten, begraafplaats Orthen.

 

De dagen worden weer korter, het is kouder buiten en al steeds vroeger wordt het donker . Mensen blijven wat meer binnen en trekken er minder snel op uit. Voor veel mensen die een dierbare verloren zijn, zijn dit moeilijkere dagen, en met de feestdagen in het vooruitzicht voel je je soms erg alleen. 
Op 7 november 2015 is Zielen in Gedachten op Begraafplaats Orthen in Den Bosch. (
locatie) Een prachtige manier om in de mysterieuze omgeving van deze prachtige oude begraafplaats de genen die u verloren bent te herdenken.
Daniëlle zal hier ook aanwezig zijn om op bijzondere wijze uw dierbare te eren.
Dit doet zij door de naam van de overledene te zingen.

'te zingen??' hoor ik u denken.
Inderdaad, zingen, :-) hier onder vertelt ze hoe het in zijn werk gaat.

 

'Wat ooit begon als een gek idee, groeide uit tot iets wat mijn leven echt verrijkt heeft. Het zingen van namen van overleden mensen om hen zo weer even bij ons te voelen en op bijzondere wijze te gedenken. Afgelopen 1 november 2014 tijdens Zielen in Gedachten, een soort van lichtjesavond maar dan heel uitgebreid op begraafplaats Orthen in Den Bosch, mocht ik dit weer voor veel mensen doen. Zij schrijven de naam van hun dierbaren in het zand, en ik... Ik krijg daar een gevoel bij. Vanuit dat gevoel zing ik de naam die zij geschreven hebben. Er ontstaat dan een bijzondere sfeer. Alsof de wereld om ons heen even niet meer bestaat en ik daar alleen zit met de genen voor wie ik op dat moment zing. Magisch, bijna niet uit te leggen. Deze avond kwamen bij toeval ontzettend veel kinderen bij me langs die hun zusje, broertje maar ook soms papa of mama herdachten. Wat een emotie kwam er soms vrij onverwacht vrij bij deze ontzettend lieve minimensjes. Spontaan werd ik geknuffeld en kreeg ik zelfs een klein engeltje van een meisje wat haar papa pas verloren was... Hoe bijzonder is het dat ik met voor mij iets zó kleins, voor heeeel eventjes troost kan en mag bieden. Wauw. Ik kijk uit naar de volgende keer.'

Komt u ook 7 november?
Kijk voor meer informatie op:
www.zieleningedachten.nl/

Daniëlle van Elst, persoonlijke begeleiding bij afscheid is gestart!

 

Na een lange en goede voorbereiding is het zo ver: 1 oktober 2015!

De officiële start van mijn eigen bedrijf. Ik heb er ontzettend veel zin in. Spannend is het natuurlijk ook een beetje, maar omdat ik weet dat ik kan vertrouwen op mijn ervaring is er geen enkele twijfel. Ik ben er klaar voor! 

 

Met hartelijke groet en tot ziens, Daniëlle.